Recensioner

Recensioner och omdömen
(ett urval)

Christer Holgersson
Affärsområdesbyggare IT, egalitär och delägare på Technogarden​

“Erica har hjälpt mig att identifiera vem jag är och hur jag kan framhäva min person. Med enkla medel lyckas hon få mig att reflektera över vardagliga beteenden och egenskaper som stärker mitt varumärke.

Tusen tack för en riktigt bra kurs som fått mig att öppna ögonen för världen utanför mitt skal!”

Senior Mechanical Design Engineer

”Att jobba med mitt personliga varumärke har varit mycket givande och roligt: Jag har fått inblick i vad som är mina främsta personliga styrkor och hur jag som yrkesperson kan använda dem på absolut bästa sätt för att bli så bra som möjligt på det jag gör. Det har även hjälpt mig att identifiera vad mina mål är och gett mig verktyg för att kunna nå dem.

Erica har hela tiden varit väldigt tillmötesgående, hjälpsam och närvarande. Hon har gett det lilla extra och alltid funnits till hands vid frågor. Det märks hur mycket hon brinner för ämnet personal branding och att hon drivs otroligt mycket av att hjälpa andra människor i deras personliga utveckling.

Hemuppgifterna har varit både roliga och givande och Erica som person med hennes engagemang har gjort att hela upplevelsen blivit ett mycket trevligt inslag i vardagen 🙂 ”

Rebecka Kvarnestedt
Recruting and sourcing competence på Technogarden IT​​

“Rakt, tydlig och intensivt med många aha-upplevelser. Vill du renodla ditt varumärke, så skall du låta Erica vägleda dej.”

Administrativ specialist

Få tips och nyheter!